Від США надійшов запит до України із вимогою арешту і екстрадиції підозрюваного у тяжких злочинам Ігора Коломойського

Коломойського в тюрму

Цугцванг (нім. Zugzwang — «примус до здійснення ходу») — термін, який використовують у шахах, шашках, та деяких інших іграх, а також у комбінаторній теорії ігор. Це положення, коли будь-який хід гравця веде до погіршення його позиції.

В таку ситуацію поставив себе пан Зеленський, коли призначив на відповідальну посаду голови Адміністрації Президента України Андрія Богдана – чиновника кривавого януковича і подільника мафіозо Коломойського.

Спеціальний представник Державного департаменту США з питань України Курт Волкер (англ. Kurt Volker) звертався із проханням до новообраного Президента України не призначати на таку відповідальну державну посаду особу, яка причетна до тяжких злочинів міжнародного масштабу. Але Зеленський відмовив американцям, бо не може перечити Коломойському.

Тепер, як повідомив громадянин США українець Павло Д. (дивіться відео), від спецслужб США надійшов запит до правоохоронних органів України із вимогою арешту і екстрадиції в США підозрюваного у тяжких злочинам І.Коломойського.

Що ж, настав час Зе-команді зняти маски перед виборами у Верховну Раду України і дати чітку відповідь усьому світу, які цінності вони захищають. Західні демократичні, чи путінсько-коломойсько-мафіозні.

Мережа Правди

your ad here

leave a reply: